Register Logga In Mitt konto Kassa Logga ut
mode på nätet för män och kvinnor
artikel(s)
SEK0.00
 

Hem >> Frakt & Returer

Frakt & Returer

UPS kurir måndag till fredag. Leveranstiden kan komma att ändras, både på morgonen och eftermiddagen. Det kan levereras på lördag beroende på destination. Om kunden leverans frånvarande, kommer kuriren lämna ett meddelande i leveransen anmälan paketet väntar på utlämningsstället. Courier kommer att finnas två utdelningsförsök: om misslyckade, kommer kunden att kontaktas. Därför är det mycket viktigt att det telefonnummer som - hem eller mobil - är korrekt, så att kommunikationen är snabba och bakslag kan effektivt lösas.

Expressstatusmeddelanden leverans till kunder via e-post. Denna tjänst, om de automatiska e-postadress fält är korrekt ifylld beställningsprocessen. Vi rekommenderar inte att ange en postbox i adressfältet, eftersom kuriren inte uppfyller leverans.

Sändning
Fraktkostnader beroende på destinationsland och paket vikt / volym. Kunderna kommer att kunna se det totala belopp som skall betalas innan orderbekräftelsen.

Leveranstid
I 24 timmar efter starten av förpackningsprocessen sekvensen har registrerats. Från den stunden, leverans av det arbete som utförs inom de följande 48-72 timmar, i Europa och tre eller fler arbetsdagar än EU-länderna. Eventuella förseningar i leverans med budfirma (EPI SRL kommer inte att vara ansvarig) frågor som härrör från arbete, eftersom objekt beordrade tillfälligt eller på grund av force majeure. Om detta är sant, när 8 arbetsdagar har gått (exklusive lördag och söndag), vänligen kontakta vår kundtjänst

TULLTAXA
För leveranser till länder utanför EU, varor tariffer och skatter kan vara. Eventuella ytterligare skatter måste vara tydliga paket genom tullen kommer att betalas i sin helhet av mottagaren.

Om kunden vägrar varorna, eller leverans inte är möjligt, av någon anledning (fel mottagaradress eller telefonnummer, upprepa mottagaren inte finns, andra skäl) debiteras följande avgifter: Leverans + förmåner + varor deklarations gap returnerade varor. Hela beloppet kommer att belasta mottagaren. Endast värdet av varorna kommer att återbetalas.

Tullar och skatter kan variera från land till land destination avgift när varorna. För mer information om de uppgifter och avslut, kontakta din lokala tullkontor.

Back
Designade Handväskor | damväskor
Copyright ©2019 www.mellie.se.
Förgyller din look med plånböcker, halsdukar, väskor, ryggsäckar, handväskor och mer