Register Logga In Mitt konto Kassa Logga ut
mode på nätet för män och kvinnor
artikel(s)
SEK0.00
 

Hem >> Köpinformation

Köpinformation

Vi inser vikten av att skydda sekretessen för personuppgifter. Vi har utvecklat en rimlig politik och garantier för att skydda den information som du lämnar till oss. När du registrerar dig för ett konto, ger du ditt samtycke till behandlingen i enlighet med denna integritetspolicy, till exempel att lämna personuppgifter.

Denna sekretesspolicy gäller all personlig information som samlas in skyddas, underhålls eller används av oss.

Vilken information vi samlar in
Vilka vi samlar in för att registrera sin information (såsom namn, kön, adress, telefonnummer, e-postadress, etc.) för att skapa ett konto besökarnas personuppgifter.

Hur vi använder de uppgifter du lämnar
Om du lämnar dina personuppgifter till oss, så godkänner du att vi kommer att använda informationen för att informera dig om våra särskilda evenemang eller kampanjer, och / eller behandla några beställningar, du kan. I annat fall kan vi använda den information du lämnar till oss bara för att se över vår prestation och förbättra vår service till dig, eller för att kommunicera din beställning med dig. Ska vi dela din information med andra Vi kommer aldrig att sälja, hyra ut eller avslöja kundens namn, någon fysisk adress, e-postadress eller annan personlig information. Om inte krävs enligt lag eller med juridiska krav och stämningar i att göra så.

Säkerhet
Vi använder lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda den information som du lämnar till oss. Men även om vi vidtar rimliga åtgärder för att skydda personuppgifter från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande, accepterar du att ingen Internet dataöverföring kan garanteras vara säker från tillträde av avsedd mottagare, inte kräver oss för brott mot säkerheten, om inte ett sådant brott är på grund av vår försumlighet.

Back
Designade Handväskor | damväskor
Copyright ©2019 www.mellie.se.
Förgyller din look med plånböcker, halsdukar, väskor, ryggsäckar, handväskor och mer